Plåtning

Idag har varit en konstig dag?
Richard drog upp mig ur sängen halv åtta i morse för att han skulle hämta modeller som kom med tåget. Det har varit full rulle i vår lilla lägenhet hela dagen!
Idag skulle det nämligen plåtas mode a la Richard!
Det är lite kul att vara med och de hur allt växer fram och hur det går till.
Man kan inte riktig föreställa sig hur lång tid det tar att fixa något med Make up artist och hår och grejjor! För att inte tala om kläderna! Herregud vad mycket kläder dessa tjejjer har, om man jämför med lilla mig dvs!  Hela vårt vardagsrums gol var fullt med saker! Men bilderna blev riktigt bra!
Kanske får lov att lägga upp några stycken här på bloggen om fotografen tillåter!
I övrigt så har jag varit ute och övningskört idag med Thommy.  Det börjar gå bättre måste jag säga men
jag får ju faktiskt lov att köra hur galet jag vill för jag har inget körkort! HA!
Såhär såg jag ut i håret idag förresten
, använde äntligen hårspännerna som jag köpte i Stockholm :)

jobb dag

Idag har vart en dag med full fart från början till slut! :)
Har jobbat ett långt pass i charken idag 8-18.15.
Man är lagom mör efter en lång dag på jobbet och när man väl har slutat så ska man kasta sig på cyklen för att ta sig hem..
Det är mindre populärt hos mig just nu med tanke på hur jäkla kallt det är ute! Och ännu värre är det på morgornen! Jag måste be mamma att ta med min vinterjacka när de kommer upp!
När jag kom hem så hade Richard lagat hamburgare, det blir så när Richard ska laga mat!
Sen har vi bara suttit och gottat oss i soffan och tittat på Idol såklart!

Photo art

Hade ju självklart med mig min Nex-3 till Stockholm men det blev inte så väldigt många bilder för det :/
Jag glömde nämligen laddaren och det fanns bara pyttelite batteri kvar i den .
Men jag knäppte iaf dessa två bilder som jag blev nöjd med :)
Annars lät jag proffset sköta fotandet :)

Smootie!

Idag blev det en riktigt god och lyxig frukost!
För igår när vi hade kommit hem så drog vi till MediaMarkt och köpte en blender som Richard så gärna ville ha!
Så det fick bli en mumsig smootie till frukost!
Vi hade köpt färdig smoothie-frukt innan som vi hade i frysen, verkligen jättesmidigt :)
Blev med Hallon, bläbär och banan!
Nu sitter jag i soffan och funderar vad jag ska göra av denna dagen. Jag jobbar ju nästan ingenting nu för tiden så det blir lite långtråkigt här hemma ibland. Jag funderar på att leta upp någon Nagelutbildning som man kan gå i ett par månader som en kul grejj. Om jag ska göra något sådant så borde jag ju faktiskt göra det nu när jag är ung och inte har kommit på vad jag verkligen vill göra.
Men Richard är inte lika övertygad dock..
Funderar på att köpa hem lite grejjer till tradera och kolla om det är något för mig, kanske det blir idag! :) Jag har ju inget bättre för mig :)

Tjabba Tjena Hallå

Nu är vi jag hemma i vår mysiga lägenhet igen och åter till vardagen! Hade gärna stannat i Stockholm lite längre men det får bli en annan gång, man ska inte få för mycket av det goda.
Vi hade det iaf kanon bra på vår lilla get-away. Kanske berättar mer sen men just nu är jag väääldigt väääldigt hungrig på frukost, jag vet klockan är över tolv men jag har inte käkat frukost än..
Uppdaterar mer sen, nu vill jag ha MAAAAT

Sjuk! :(

Idag är jag sjuk! :(
Ush jag gillar det inte alls.. Jag mår jätteilla och har ont i magen .
Richard försökte bota mig med pizza men det gick inte så bra, fick bara i mig en halv barnpizza. Hoppas verkligen att jag mår bättre imon när vi ska åka till Stockholm!
Orkar in blogga idag.
Förövrigt så kommer jag inte att ha datorn med mig så det blir noll updates i helgen! Men jag ska ta massa bilder som jag kan visa :D Datorförbud för mig innebär även dator förbud för Richard! De du!
I helgen ska vi bara vara med varandra.

Akryl Naglar!

Idag har jag suttit och nördat mig på YouTube hur länge som helst. jag har tittat på massa videos om hur man gör egna akryl naglar, alltså nagelförlängning:)
Hade tyckt att det vore väldigt roligt att kunna så jag funderar faktiskt på att lära mig :) Jag kommer ju att ha massa tid över nu när jag ska börja jobba lite mindre nu när sommaren är över och man ska tillbaka i det vanliga schemat.
Funderar på att beställa hem ett prova på kit och se om det är något för mig. Men visst hade det vart kul att kunna! Det finns ju hur många olika kombinationer och designer som helst man kan göra.
Jag har ju alltid varit lite pysslig av mig och tycker att det är ganska roligt och rogivande att sitta och pyssla med småsaker, så jag tror att detta skulle vara jättekul!
Är som sagt väldigt sugen på att prova på iaf! 


Redan Torsdag!

Hello!
Herregud vad fort tiden går, nu är de redan torsdag igen! JAg hinner ju inte med! Jag kom precis på att jag måste börja packa inför helgen idag :) Eller jag har ju hela dagen imorgon på mig också eftersom att jag är ledig men ajg vill börja i tid :)
Undrar jag ska ska packa med mig för något, vi ska ju bara vara borta i två dagar men ändå, måste ju kunna välja lite när man väl är där också. Och tänk om det regnar och blåser :O
OH NO hemsk tanke, försvinn!
Tänk vilka problem vi tjejjer har, eller iaf tjejjer som jag. Killar har det så lätt nu för tiden, de behöver bara slänga på sig en snygg t-shirt eller skjorta och kladda i lite vax i håret, sen är de så snygga som de kan bli?
Förutom de som sminkar sig då , men det gillar jag inte alls!
Det går nog bli en liten sväng inom Gränby imon också:)

Grillmästaren Jennie....Not!

Titta vad jag har hittat!
Det är en grill som man kan ha både inomhus i typ köket eller hänga över balkongräcket!
Richard älskar verkligen grillad mat men vi får tyvärr inte ha någon riktig grill i lägenheten. Det är lite synd för det hör ju faktiskt sommaren till att kunna slänga på en köttbit på grillen. Man ska väl inte behöva missa en del av sommaren bara för att man bor i lägenhet, det tycker inte jag ! :)
Vilken tur att jag hittade denna lösningen, jag ska lätt införskaffa en sådan till vårt mysiga lilla hem när vårsolen börjar titta fram igen . Den finns att beställa här www.coolstuff.se
Jag tror att den skulle passa perfekt till det nya kaklet i köket!

French Nails!

Tjabba tjena hallå!
Lite dålig uppdatering idag , jag vet :/
Har vart och jobbat nu på morgornen i några timmar men jag slutade tidigt idag:P Så skönt!
Passade på att svänga innom Gränby Centrum efter jobbet för att kolla om de har fått in ett par skor som jag vill ha men de hade dem inte, tyvärr! Jag ska tita på dem i Stockholm istället :D
Nu är det bara Torsdag och Fredag kvar sen så bär det av!
Fick lov att trösta mig med att fixa till mina naglar när jag kom hem. Det fick bli en enkel fransk manikyr idag! Ska ju ställa mig och rulla köttbullar och då vill man ju inte ha rosa nagellack direkt ^^
Nu sryper jag ner i sängen med en mumsig kiwi och ska titta på reprisen av säsongs-starten av svenska new york fruar!
Uppdaterar senare med min åsikt ;)

Regn och rusk!

Ush vilket busväder det är ute! Med andra ord det regnar och blåser i Uppsala :/ Jag som snart ska cyckla till jobbet, ibland önskar jag att jag skulle åka buss istället men det känns lite onödigt.
Då måste jag först in till stan och sedan byta buss och det tar mycket längre tid än att cykla. Det tar lixom bara 15 minuter att cykla ^^
Men det är inte roligt att cykla när det regnar ute och man ska stå på jobbet helt dyngsur :/ Men det lär nog bli så idag!
Ska norpa åt mig Richards regnjacka så att jag inte blir llika blöt iaf!
Annars tycker jag att det är ganska mysigt när det regnar ute, då kan man sitta inne och kramas i soffan med en bra film och varm choklad!
Kommer bli perfekt att sitta ute på balkongen och titta ut när de regnar i höst.

Godmorgon!

Godmorgon alla ! Eller jag kanske ska säga god förmiddag/Lunch^^
Det blev en sen kväll igår ! Vi var uppe jättelänge och fortsatte emd kaklet. Det var riktigt jobbigt att foga, inte riktigt min grejj om jag ska vara ärlig.
Men nu är det iaf gjort och idag kommer kaklaren tillbaka och ska sätta upp sista biten!
Tack och lov så hade vi Elias här som inneboende så vi fick en tredje hand, Annars hade vi nog hållit på än! xD
Påminn mig att jag inte ska bli kaklare när jag blir stor!


Idag ska jag försöka putsa lite på kaklet och sedan dra iväg till jobbet. Det är väl kanske lite mindre roliga sysselsättningar men det måsta tyärr göras. Och på Lördag drar och och Richard till Stockholm för två roliga och mysiga dagar. OJ vad jag längtar!
Jag lägger upp lite bilder på pojkarna igår när det jobbade i köket!
RIKTIGA MÄN KAKLAR!

MONDAY

...Just nu håller vi på att foga kaklet i köket! Kaklaren har vart här och satt upp kaklet där det ska vara men dumma som vi är så sa vi att vi kunde foga själva!?
Jag är, precis som det ser ut, ingen mästare på att foga!? Vem gör det egentligen?
JaJa nu är vi iaf igång, bara jag som tar en liten blogg-paus medans killarna fortsätter att kladda. Jag langar upp lite bilder i nästa inlägg. Vet ni vad vi har valt för kakel? Kan ni gissa? ...

Hissad!

Jag väljer att hissa en storkedja som verkligen inte behöver mer uppmärksamhet, men jag tycker verkligen att de förtjänar det!
Jag väljer att hissa ingen mindre än storkedjan H&M!
Det har verkligen ryckt upp sig igen! Ett tag så sackade de ner sig totalt och jag hittade nästan aldrig något snyggt i den affären men nu har vindarna vänt!
Spana in deras höstkollektion!
Om min plånbok hade vart tjockare och mitt förstånd på semester så hade jag klickat hem alltihopa redan idag men så är tyvärr inte fallet för min del.
Jag var precis inne och kikade lite på hemsidan och hittade genast en massa läckerbitar som gärna får äntra min garderob och stanna där för evigt!
Hittade bland annat ett par snygga Uggs. Ja dra mig baklänges! Jag som alltid har tyckt att de är så förfärligt fula när man ser folk ute som har de på sig. Men jag behöver faktiskt ha ett par sådana skor, ja jag behöver dem!
Jag är så trött på att behöva knyta på mig mina Converse varje gång jag ska ner till affären, jag vill ha ett par snygg/fula skor som jag bara kan hoppa i nu när hösten och snart även vintern knackar på min dörr.
Jag tycker iaf att alla ska dra sig in till H&M och välja ut något riktigt fint som en present till sig själv. För på H&M där finns det något för ALLA!
Jag pillade ihop en liten mini kollektion från iaf!


COME TO MAMA!
1. Uggs! 99:-
2. Söta hårspännen 29:-
3. Stekhet klänning som jag vill vill vill ha! 299:-
4. Mysig liten väst 149:-
5 Skinny Jeans 399:-

Monday

Godmorgon alla sötnosar!
Idag är det Måndag och för min del betyder det ledig dag :) Jag är nästan alltid ledig på måndagar, vet inte riktigt varför men jag tycker att det är ganska skönt. Då hinner man med massa saker hemma som man är för lat för att göra på helgerna. Då tänker jag alltid, äh det är helg , det får vänta tills på måndag xD
Dagens projekt har jag inte riktigt bestämt ännu men jag har två förslag.
Jag tänkte antingen göra ett ryck i köket och laga massvis med köttbullar som jag kan fylla upp frysen med. JAg har upptäck hur mycket godare det är med egengjorda köttbullar istället för typ Mamma Scans eller Icas färdiga köttbullar! Jag har nästan alltid tyckt tvärt om innan men nu har jag helt plötsligt ändrat mig :)
Men iaf, om det inte blir av så ska jag gå igenom min garderob och välja ut lite saker jag ska göra mig av med. Vem vet jag kanske slänger upp dem här på bloggen, Bloggshopen ;)
Jag delar just nu garderob med Richard så vi har det ganska så trångt på den fronten just nu. Och vi ska ju åka till Stockholm och shoppa en massa nu i helgen så då måste jag ha massa plats att stoppa in allt nytt och höstigt :)

Valvaka nej tack

Jag är en looser ikväll!
Richard är iväg hos sina kompisar på valvaka men jag pallade inte följa med.
Jag har legat helt deckad i soffan hela kvällen. Jag har dock försökt vara lite duktig med bloggen här men det är svårt!
Jag har pysslat lite med en ny header och guess what!?
Den är klar!
Fast nu återstår bara ett problem, jag kan inte ladda upp filen för blogg.se har något fel just nu typ. Inte alls rätt kväll att bråka med mig, så frustrerande när man har tagit sig tid för att göra det lite hemtrevligt här, och så fungerar det inte?!
Någon får helt enkelt hjälpa mig, jag är kvinna jag ska inte behöva göra sådant hära själv !? ;P
Hoppas på att få upp den imon, so stay tuned!

sugen!

Jag funderar på att klicka hem lite prenumerationer från den här sidan, tidningsbutiken.se
Jag har beställt från dem innan och de har varit jättebra! Jag har alltid fått mina tidningar i rättan tid och det har inte varit några krångligheter med betalning och fakturor och sånt :)
Jag är lite sugen på några nummer av illustrerad vetenskap eller någon riktig skvallerblaska:) Hum jag vet inte men you name it, De har det!
Har bara hittat massa riktigt dyra prenumerationer på Illustrerad vetenskap men nu har jag hittat en som är billigare, dock är det bara tre nummer, men jag kan läsa dem om och om igen!
Har fortfarande inte kastat ut de exet jag fick av mamma i somras! :)

melker

Idag är jag trött och vresig och jag saknar min katt!
Ush vad jag vill ha tillbaka min lilla Melker :/ Det är fortfarande tomt här hemma utan min lilla prinsessa som springer runt och leker.
Ingen att klappa på och kela med, ingen att leka apport med heller för den delen.
Jag hade gärna försökt med en ny katt/ husdjur men det är Richard helt 100% emot, så det lär inte bli av på väldigt länge ! Jag tycker nästan att det hör till i ett hem.
Jag har alltid haft djur omkring mig när jag bodde hemma med min familj och det var jättemysigt.
Då är man aldrig riktigt ensam för man har ju iaf katten!
Men jag får nog lov att sitta här och längta efter min lilla katt ett tag till.

Sky

Himmeln var helt sjukt vacker och häftig här för någon dag sedan! Som tur är så hade jag med mig min lilla nex-tre och knäppte några bilder på den :)
De var lite svårt för vi satt i bilen så jag fick ta genom framrutan så de blev kanske inte så skarpa som de hade kunnat bli!
Men visst blev bilderna coola!

Riktiga kvinnor!

Läste precis på Aftonbladet om en reporter som blev trätt på alla sjuka kroppsideal.
Hon hade helt enkelt tröttnat på alla medelålderskvinnor som ta lättklädda bilder på sig själva och sedan lägger ut dem på sin Twitter-sida. Det värsta är ju att dessa medelålders kvinnor är benrangel allihopa och bidrar väldigt mycket till den skeva kropps bilden som vi har idag.
En dag fick hon nog och gick in på toaletten på jobbet, drog ner strumpbyxorna och kastade
kläderna och tog en bild i spegeln.
Sedan la hon ut den på sin Twittersida precis som alla kändisar. Detta har blivit en jättestor snackis och jag tycker att hon gjorde så rätt! där fick dem !
Hon förlöjlade dem allihopa i en enda bild. Okej att osäkra unga tonåringar lägger ut halvnakna bilder på sig själva. De har iaf sin ungdom att skylla på, men dessa kvinnor?
40 plussare som beter sig som 14, när blev detta the new big thing?

friday

Titta vad jag har lärt mig! Jag har äntligen klurat ut hur man gör en utåt bakad fläta!
Oj så duktig lilla jag är. :)
Man ska tydligen lägga slingorna under varandra istället för över varandra och då blir den utåtbakad istället :) Jag tycker det är jättefint men jag har inte kommit på hur man ska få till det så att det blir bra. Men när jag satt i soffan igår kväll så kom det plötsligt till mig! Jag bara kunde!
Nu drar jag och Richard till kvantum och införskaffar oss lite frukost inför helgen.
I vanliga falla så brukar jag ju äta frukost på jobbet men nu när jag har börjat jobba mindre timmar så börjar jag oftast lite senare också.
Innan har det inte gått åt så mycket av frukostvaraorna hemma hos oss men nu tycker jag att man måste åka och handla frukost var och varannan dag! Värt att nämna är ju att vi är bara två som äter XD
Ni får ursäkta bildkvaliteten men jag orkade inte fixa och trixa med kameran just nu så det fick lov att bli en cam.bild :) Det är ju trots allt fredag och då får man vara lite lat :)

Et phone home

Erkänn jag hade vart en snygg Alien! hahhaha tänk så roligt jag har det här i min ensamhet! E.T kan slänga sig i väggen :)

Freeeeeedag

Godmorgon på er!
Vaknade för ca en timme sedan i min snygga lägenhet är verkligen jättenöjd och vi har gjort den skit snygg:)
Har även hunnit med att göra ett ryck med städningen nu på morgornen, det blev inte av igår efter som att jag var så duktig och stack ut på träningen.
Jag har faktiskt gjort ett stort framsteg med mig själv, jag har börjat bli av med mitt otroligt hemska morgonhumör! Nu är jag pigg som en lärka på morgornen och huffar och puffar på Richard att han ska vakna och gå upp.
Innan var det verkligen helt tvärt om!
Idag börjag jag jobba sent, inte förrens klockan tre rättare sagt! Vilket lyxigt schema va ;) Fast det syns dock på lönen senare men det är ett senare problem :)
Igår hann jag inte heller med att boka biljetterna som jag sa att jag skulle göra så det blir förhoppningsvis av idag i stället. Hoppas bara att det finns några biljetter kvar så att alla inte är slutsålda! Det skulle ju bli stor efterfrågan på biljetterna. Och jag ska bli en av de lyckliga som får gå och se terrakotta-armen i Sverige! :)
Förresten efter att vi hade haft några lediga och mysiga timmar på Gränby så drog vi även en sväng till IKEA.
Fick med mig lite krukor, förvaringsburkar, krokar och lite annat smått och gått!
Blev även till att utöka vårt ljus-förråd lite granna!
Efter det var Richard så snäll så att han tog mig till Plantagen och köpte två coola blommor till mig som jag har velat ha länge :) En liten Chilli-buske och en lika dan fast med gula paprikor på !
Kommer att passa perfekt till vårt nya kakel som vi har fått hem! :)

Träning!

Nu är jag hemma igen efter ett härligt träningspass!
Jag hade tänkt att promenera ner till Studenternas IP för att möta upp Richard efter träningen.
Men så blev det inte riktigt!
Jag jobbade ner till Studenternas och power-walkade lite, jag är inte så fit att jag orkar springa 6 km i sträck ännu! Fast sen när jag springer så springer jag egentligen för fört för att kalla det joggingrunda^^
Tycker inte att det är lika roligt att lunka fram sakta :P
Iaf när jag kom ner till Studenternas så blev vi kvar där ett tag och tränade lite friidrott!
Det var jättehärligt men man känner hur otränad man är och hur långsam man är! Men nu har vi iaf bestämt att Richard ska försöka träna mig vid sidan av alla sina aktiva :)
Tänk så roligt!
Vi körde lite häck-övningar och det är väl den gren som jag tycker är roligast, även fast jag är så långsam .
Men det är faktiskt inte det viktigaste när man håller på med någon sport, att man måste vara bäst, som många tror. Jag tycker att det är viktigare att man har roligt och själv verkligen vill hålla på med det.
Nu ska jag verkligen försöka ta tag i träningen på ett roligt sätt :D
Påminn mig och skäll gärna på mig om jag slöar till mig!
Nu får jag användning av mina skor som jag fick av Richard!

Graffiti nails!

Jag kunde inte låta bli när vi var på gränby idag...
Jag köpte en liten present till mig själv :)
Jag fick med mig ett graffiti nails nagellack hem :) Det fanns dock inga roliga färger kvar så det fick bli ett rosa. Jag hade velat ha ett guldigt men men :/ Först målade jag med vitt så att det klara resultatet blev rosa och vitt! inte alls mig, nejnej ;)
Det kanske kommer in fler senare efter att de har blivit så populära snabbt!
Då ska jag haffa ett guldigt, den saken är säger!
Det var iaf väldigt enkelt att använda och effekten kom fram jättesnabbt! Nu när jag inte har så många timmar i charken, på jobbet, så kan jag passa på att måla naglarna! Blev väldigt nöjd med resultatet, kommer dessutom bli väldigt läckert om man limmar på en liten diamant på! :)
Just nu funderar jag på om jag ska ta en promenad till Richards träning eller inte ?
Det känns lite surt om det skulle böja regna när jag precis börjat gå eller så , ingen gillar ju att vara genomblöt!
Men jag skulle verkligen behöva komma ut och röra på mig lite, känner mig lite satt när man är hemma en hel dag. Plus att vi fortfarande inte fått koden till gymmet!
Tycker att det är väldigt dåligt!
De har ju ett gym här för att folk ska använda det, eller har jag missuppfattat det?
Plus att när vi får koden så får de betalt för ett helt år framöver och de borde de väl vilja ha?
Vilken förening vill inte ha pengar?

mysdag

Back home!
Nu är jag hemma igen efter att ha varit iväg med Richard. Vi började med att rösta så nu är det avklarat och det känns jättebra! Fast det var väldigt dåligt med information där vi röstade för det var helt i omvänd ordning? Men jaja allt kan ju inte vara perfekt.
Richard bjöd på mumsig lunch bestående av en god sallad och en varm choklad. Den varma chokladen var väldigt god, nu börjar den tiden komma! När det är regningt och kallt ute så är det så väldigt mysigt att kura ihop sig i soffan med en kopp varm choklad! Nu är varm-choklad-säsongen-2010 invigd!
Nu ska jag sätta fart med dagens tvättlass :) hörs sen!


Ledig

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och fixa iordning mig för dagen :) Jag är lediig idag och det känns jättebra!
Det innbär ju sovmorgon, god frukost och framför alla ingen stress på morgornen.
Har dock lite saker som jag måste fixa idag

1. Fixa biljetter till Museet som vi ska på i stockholm :)
Nu är det snart bara en vecka kvar eller ja typ tio dagar eller något !
Jag ser verkligen fram emot att komma ut ur vardagen lite och iväg på en liten minisemester. För mig är det stort att åka till Stockholm men Richard är inte lika imponerad.
Men har har ju bott där så det är ju klart att det inte är lika spännande då.
2. Rösta!
Jag ska lägga min röst idag, förhandsrösta med andra ord :)
Känns bättre att göra det nu några dagar innan istället för att trängas på någon random skola med massa andra stressiga människor! Nej tack! Då fixar jag hellre det nu så att jag har det gjort.
Tycker dock att årets val känns lite som om man bara bryr sig om de som är arbetslösa, har barn eller är pensionär.
Men tänk om man då har ett jobb, vilket faktiskt är meningen att man ska ha!, inte har barn och har väldigt långt kvar till pensionen? Nej tyvärr då är det inte synd om dig och då ska du inte få ha det bra.
Lite så känns det i detta valet.
3. jag måste tyvärr städa!
Fast jag kan ju iaf glädja mig med att jag ska få använda nya tvättmaskinen alldeles själv idag för första gången! Kalla mig konstig men jag ser faktiskt fram emot det idag! :)
Nu måste jag leta upp något att ha på mig idag för snart kommer
Richard hem från jobbet och då drar vi iväg en sväng :)

Skit oxå!

Ush idag är ingen bra dag! Tog massa fina bilder innan och Richard tog många fina på mig. Men när jag skulle lägga in dem i datorn så var de inte kvar! :O minneskortet hade ätit upp dem!
Nu sitter Richard jämte och tjatar på att jag ska stänga ner datorn så att vi kan titta på kvällens avsnitt av Idol. Det är nog bäst att lyda innan han blir kinkig. Jag orkar inte blogga idag i alla fall, är fortfarande lite små sur över att bilderna försvann. Hörs i morgon!

Sallads middag

Har precis käkat en jättegod kycklingsallad till middag :) Det var grejjer det! den var fylld med melon, paprika physalis, fetaost och massa andra godheter. Anledningen till att jag gjorde sallad idag är att Min lilla Richard är ett riktigt sallads-freak! Han är värre än en kanin.
Typ som när vi är på stan och ska välja lunchställe, han har bara ett förslag varje gång och det är alltid det samma! Cupido!
Ett lunchställe där du kombinerar ihop din egna sallad!
Jag älskar konceptet att man kan pocka ihop själv vad man vill ha i den, på så sätt har man möjlighet att undvika diverse läskiga smaker som kan ploppa upp i en färdig sallad!
Dessutom så har de typ världens godaste fetaost, den är jättemjuk och smälter i munnen.
Tänk om jag skulle ha jobbat i den gallerian som den resturangen ligger i :O
Oj tänk vad jag hade missbrukat deras goda sallader på lunchen!
Jag hade kunnat prova alla tänkbara kombinationer.
Japp, nu har jag bestämt mig.
Jag skriver härmed upp "ett jobb nära Cupido" på min önskelista! :)

Träningsdax

Jag längtar tills vi får koden till gymmet som vi har i byggnaden. Det är ett litet mysigt gym  med de nödvändigheterna man behöver för en bra träning! Typ en trapp-maskin, en eclipse, löpband och en sådan dära styrketränings maskin som har alla möjliga funktioner. Det borde räcka för mig, jag är ju inte i behov av alla nymodigheter inom träningsvärlden. Jag ska ju inte bli body builder! Bara minska på magen lite xD
Fast man måste ha en kod så att man kan komma in och det är där problemet sitter! VI HAR INTE KODEN! Det är väldigt irreterande om jag får säga det själv, för jus tnu är jag jättesugen på att hoppa i träningskläderna och köra ett pass :)
Men det kommer nog att dröja åtminstånde en vecka innan detta är möjligt :/ För han som har koderna är på semester, väldigt dålig taiming!
Jag hade tänkt träna typ två gånger i veckan eller kanske tre de veckor jag inte jobbar så mycket. Men jag tycker faktiskt att det är svårt att hinna med att träna när man jobbar. Man kommer hem sent och sen så ska man se till så att det finns mat och tid över för att njuta av varandras sällskap . Men nu ska jag klara av dettta! För egentligen har jag all tid i världen, jag ska bara hitta den :)
Jag kanske ska dra med Richard ut på en kvällspromenad ikväll! 

sunday

Hela söndagen har gått åt åt en enda sak, att fixa i lägenheten! men vi har fått jättemycket gjort den saken är säker!
Vi har fått upp hela tv sektionen samt tv:n på väggen, kopplat in tvättmaskinen och så har vi fått upp tv:n i sovrummet!
Kommer att bli jättehärligt att kunna ha tv:n i sovrummet när hösten och vintern kommer. Då kan vi kura upp oss i sängen och bara sitta och mysa.
Har även pillat in lite bilder i det nya vardagsrummsbodet som vi köpte igår.
Det är ett sådant bord som har en löstagbar glasskiva. jag har lyckats få fram lite bilder på Kina som vi har där under nu. jag har ju precis börjat spara ihop pengar till vår Kina resa! :)
Drömma får man ju!
Nu ska vi götta upp oss i soffan, slå på en film och käka chokladbollar som jag bakade innan ;D
SÖNDAG

Meatbolllllls

Idag var jag duktig och lagade hemmagjorda köttbullar till alla tre karlar Andersson! :) De gick åt och jag är mycket nöjd med resultatet :)Visst ser de goda ut :) 

Stockholm :)

Nu är det bokat och klart ! Jag och Richard drar till Stockholm den 25:e för en natt på hotell :) Jippi! Jag tycker att det är jättemysigt att bo på hotell, det är så fint och det är inte hemma.
Vi ska gå och shoppa och kolla i massa affärer, äta god mat och massa annnat kul!
Sen har jag även bestämt att vi sk gå på Östasiatiska museet och titta på en utställning om Kina. det ska tydligen komma massa saker från Xien och terrakotta armen. Det är det jag ser fram emot mest nästan , tycker att det ska bli jättekul! Tror dock att det blir det enda museet vi kommer att hinna med denna gången. Men det är inte så bara det heller!
Jag ska gå in och boka biljetter online så att vi verkligen kommer in på visningen, skulle vara jättehögt tryck på biljetterna!
Här är lite bilder på hotellet som vi ska bo på! :)


ikea

När Richard kom hem från tävlingarna i Huddinge så tvingade jag med honom ut på mini-äventyr! :) Tycker att det är så tråkigt att sitta hemma och dega på lediga dagar, Jag vill göra det mesta och bästa av den tid vi har ledigt :)
Det blev en tripp till MediaMarkt och självklart IKEA !
Kom precis hem med lite lådor till badrummet och ett nytt soffbord. Ni får se när det blir klart!
Just nu har jag min personliga snickare på golvet nedanför där han skruvar och bankar, sådant som män ska göra! Visst kan vi tjejjer klara av att göra sådant vi också, men jag tycker inte att det är vårt lass att dra i ett hem. Så det lämnar jag snällt över till Richard :)
Han tycker nog att det är ganska skönt att jag inte är i vägen för då skulle det bara bli fel.

Dagens outfit

Idag invigde jag min svarta klänning. Tyvärr blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Hade tänkt mig med ett par färggranna klackar till men ack så blev det ej!
Fick bli en combo med skinnjackan helt enkelt. Men Richie tyckte att det var snygg så det var ju alltid något.
Jag saknar redan sommaren och tycker att den kan komma tillbaka med allt vad den innebär.
Semester soliga dagar, bara ben och ljusa kvällar. Men nej nu är det ett helt år kvar till sommaren 2011! :/
Jag känner på mig att detta året kommer att bombaderas av
Weekendresor både innanför Sverige och utanför :)

Ny familjemedlem

Richard har för en gångs skull varit duktig och skämt bort sig själv lite, som omväxling för annars brukade det vara mig han skämmer bort! Idag har iaf en ny liten dator fått flytta in hos oss, en MacBook Pro!
Så nu har vi alltså tre stycker Mac-datorer och tre stycken Tvapparater i vår lilla lägenhet! Nej Richard är ingen teknik-nörd, nej nej! ^^,
Och att han nu har ännu en dator innebär att den lilla vita MacBooken lämnas åt mitt våld. Så ikväll ska jag börja att rensa ut allt skräp som ligger sparat på den och låta Richard formatera om den så att den blir som ny, bra va? :)

Helg!

Nu är det äntligen helg! Känns jätteskönt att komma hem idag efter en helt galet stressig dag på jobbet.
Vi har till och med hunnit med att storhandla idag och det händer inte ofta!
Nu har jag precis lagat en härlig kycklingwook med nudlar och sockerärtor,  mumms! Provade att ha i en ny sorts kryddblandning men den var dock inte lika god som de andra jag har använt. Men det var gott ändå! :)

eeeeego

Äntligen! Idag ska jag ju som sagt stänga i butiken och det innebär också att jag har kassa! Dvs ingen Keps! Jippi!
Fast det känns ändå lite konstigt att inte ha kepsen på sig för man känner sig som en främling där.
Vissa känner ju inte ens igen en, är jag så ful i keps eller kanske rent ut sagt utan keps!
Haha inte vet väl jag men skönt är det iaf att kunna gå till jobbet och se ut som sig själv för en gångs skull :)
Nu hade jag tänkt att snart dra mig iväg till GränbyCentum för lite tidsfördriv. Kan faktiskt inte säga att det är Jätteroligt att sitta hemma i lägenheten själv.
Plus att jag hade tänkt att gå till jobbet idag så då behöver jag ha lite tid på mig, jag går i samma takt som en snigel och jag hatar att behöva stressa!
I min egen ära så bjussar jag idag på lite egobilder! Det är ju faktiskt MIN blogg XD

Cheap monday

Har helt glömt bort att visa min apcoola brallor!
Ett par ljusa Cheap Monday med målarfärg på. Många tycker att de är jättefula och något som de aldrig skulle ta på sig. Och de som tycker att de är snygga skulle inte våga ha på sig dem!
Ibland är det skönt att bo i en stad där man inte känner någon, man kan vara precis som sig själv. Fast visst har jag fått lite konstiga blickar när jag haft dessa byxorna ^^Äh jag tycker de är stentuffa iaf!
Jag tycker att de blir snyggt med ett par svarta klackar till och en skinnjacka. Men sådan är jag, gillar inte du det så göra iaf jag det :D
De kostade 600 kronor på orginalpris men jag fyndade dem på rean i våras för 150 spänn! :)

Blä

Igår var det premiär för Kanal5s Kungarna av Tylösand!
jag kände att jag var tvungen att se vad det var för skit de satt ihop eftersom att det ät Tylösand och Halmstad. Spännande! Men jag blev en aning förskräckt! Hjälp nu vågar man ju inte säga att man kommer från Halmstad längre, Ska man behöva skämmas för sin hemstad. Ja tydligen efter att Kanal 5 har varit där!
Tyckte att det var ganska osmakligt och det fanns ingen programidé.
Jag såg till andra reklamen sen fick jag nog och gick och la mig. Även fast jag inte var trött! Men det var iaf bättre än att sitta uppe och titta på när bilden av vackra Halmstad krossades! buhu!

Bloggdax

Hej Bloggen!
Nu har jag vaknat, jag tog en låång sovmorgon idag och sussade gtt ända tills kl 11! Det är inte varje arbetsdag man kan göra det :) Idag jobbar jag nämligen kväll i affären. Det ska bli kul för det var så himla länge sedan jag var med och stängde! Har i stort sett varit inlåst i Charken alldeles för länge :P
NU blir det iaf en stor och god frukost för mig bestående av skiktkaka, creame cheese, Juice, melon och några Physalis :) Mums vilken frulle!
Jag är inte direkt någon äpple/banan-tjejj när det kommer inte fruk. Jag tycker att det är rätt tråkiga smaker och så blir man bara hungrig! Men denna kombinationen med melon och physalis passar mig perfekt! :)

Äntligen

Ni glömmer väl inte att titta på säsongspremiären av IDOL? ;D  Det tror jag inte med tanke på att det ändå är Ett av Sveriges största och bästa underhållningsprogram :)
Jag tror aldrig att jag kommer att tröttna på Idol-konceptet, det är verkligen bra. Jag ska be Richard kolla om han kan fixa fram biljetter till Finalen eller så ska jag boka till någon av fredagsfinalerna. Vilket är Roligast? Att kunna se många av de som gått vidare eller bara de som har tagit sig hela vägen till final? Jag vet inte jag kan inte bestämma mig! Men det är långt kvar till dess, vi har ju alla Roliga Auditions kvar! :D
Nu ska jag titta vidare och fortsätta smutta på dessa godingar.

when you wish up on a star...


Beroende!

Jag har upptäckt att jag så smått börjat utväcka ett beroende, av lypsyl!? Inte lika kletigt och glansigt som läppglans och inte lika tomt som om man inte har något alls :)
Borde jag vara orolig på att jag snart gjort slut på ett helt stift på bara några dagar? Ja kanske men jag överlever nog! :D
Just nu håller jag på att laga fisk! Eller laga och laga, stoppa in i ugnen :) Richard kommer inte att vara hemma ikväll så det blir bara jag som äter.
Jag tycker dock att det är väldigt tråkigt och onödigt att laga mat bara till sig själv. Tänk om jag skulle bo själv, det skulle inte gå? Då skulle jag ju behöva laga mat till mig själv vartenda dag ! :O
Oj vilken tur att jag har en underbar sambo att mata!

Önskelista

Just nu sitter jag och knåpar på min önskelista som mor så snällt bett om flera gånger :) Jag vet att det är lång tid kvar men är den efterfrågad så ska ni klart få den :)
Men jag tänker inte lägga upp den här förrens imorgon ;D
Det är svårt att komma på vad man önskar sig, det är samma visa varje år och varje jul. Inte blir det lättare med åren heller :S Tänk sen när man är 60 ?!

BIGGEST LOOSER

Jippi! Nu är det äntligen måndag och klockan börjar närma sig 20.00, vet ni vad det betyder? BIGGEST LOOSER Sverige drar igång på tv4!!
Jag tycker att detta programmet är jättebra i den amerikanska versionen så jag hoppas att den svenska är minst lika bra.
Deltagarna, som alla är väldigt överviktiga, ska tävla mot varandra om vem som kan gå ner mest i vikt under två månader. Till sin hjälp har de en personlig tränare som hjälper de att äta sätt och komma igång (hårt) med träningen. Om jag någon gång i livet blir lika stor som dessa personerna så vill jag också vara med och leka Biggest Looser :)
Här är alla deltagarna och programledaren Jessica Almenäs, Detta kommer bli kanon!! :) 

Converse

Jag har massor med Converse hemma hos mig:) Underbart! Säg till om ni vill köpa ett par för en billig peng! Finns både herr och damstorlekar :D Passa på vettja! :)
För några år sedan tyckte jag att converse-skor var det nördigaste som fanns att sätta på fötterna. Kan det ha någonting med att alla som var "EMO" hade ockuperat just denna sorts sko och satt en negativ stämpel på dom ? Ja antagligen! :)
Nu går jag nästan alltid runt i ett par converse och tycker att det är hur praktiskt och snyggt som helst, tur att man kan ändra sig! :O Hojjta bara till om du vill bli ägare till ett par. Jag vet att du vill :)

Girlpower!

Om ni någon gång känner för att ge er rumpa och lår ett lagom träningspass. Inte ett sådant som ger träningsvärk i fem dagar efteråt dock! Prova då att cykla i högklackat!
Jag har nu cyklat fram och tillbaka till jobbet idag i mina höga klackar och det gick jättebra. Man känner ganska snabbt när man börjat cykla att man använder muskler som man inte använder annars och för att inte tala om rumpan! Om jag fortsätter såhär så kan ju alla snygga kändisrumpor slänga sig i väggen! :D

Nyttigt!

Vi provade en ny juice till frukost idag, riktiga juicemänniskor vi! NU när hösten smyger sig på och näsan börjar rinna så tänkte vi prova något nyttigt! :) Blev nya Bravo Friskus med dubbel bakteriekultur. Man kan ju få hoppas att den hjälper till att hålla förkylningen borta .
Nu ska jag snart hoppa på min cykel och trampa mig iväg till jobbet, börjar inte förrens kl 11 idag! :) Väldigt skönt med mjukstart nu efter att ha varit ledig Torsdag- Söndag!

Graffiti nails!

Isadora har en ny nyhet på nagellacks-fronten, Graffiti Nails!
Jag är jättesugen på att prova detta för effekten blir stencool. Men tyvärr har jag ett jobb där man inte får ha målade naglar och det tycker jag är tråkigt, det känns onödigt att behöva ta bort nagellacket varje gång man ska tillbaka till jobbet efter helgen :/
Man lägger iaf först ett lager vanligt nagellack i valfri färg och låter det torka, Sen så ska man måla med detta speciella lacket, vänta 30 sekunder och sedan kommer den häftiga effekten fram.
Helt perfekt för oss tjejjer som har varken tid, pengar eller ork att gå till en nagelterapeut för att få snygga naglar! Jag har tittat i flera butiker om de har kvar dessa lack ,
men de är slut nästan överallt! Eller ja det fanns väl några kvar men det var bara fula färger. :/ Attans!

AW

Richard kom nyss hem med en present till mig! Han är väldigt flitig med att skämma bort mig.
Han köpte ju en systemkamera (en nex-3) till mig för en/två veckor sedan och idag fick jag ett litet stativ till den. Det är jättebra att ha när man ska ta bilder i macro-läge eller vill ta bilder på sig själv, som till bloggen till exempel :)
Jag tror han smygsponsrar mitt bloggande :O
Det var dessutom ganska litet så det ser inte sådära klumpigt ut, och så är det lätt att ha med sig :)

Header

Den Ofixade sanningen?! OH no!
Haha nej riktigt så känner jag inte över att gå runt osminkad och ofixad. La ju ansiktsmark för någon dag sedan och Det känns verkligen.
Jag har alltid varit väldigt dålig på att göra sådana saker men jag tror nog att jag ska försöka bättra mig! Trodde inte att det skulle bli något direkt resultat, men det blev det visst! :O
Är fortfarande len som en barnrumpa i ansikten :)
Jag hann föresten med att göra ett försök till att få upp en Header här på bloggen. Det gick väl lite sådär  men det får duga så länge . Hoppas att Richard kan hjälpa mig att fixa en riktigt snygg så att det blir lite hemtrevligt här :D

TOVE

Jag såg omslaget på en tidning som Alex hade med sig hit och shit vad jag blev förvånad! Och Sur!
Kommer ni ihåg Tove Östman Styrke? Hon som var så grym i förra årets Idol?
När hon kom in i tävlingen var hon verkligen sig själv och hade en stentuff klädstil. Det kändes som om det ar verkligen hennes rätta element och passade bra till den sorts musik som hon valde att framföra. Men vad har hänt!?
Eller rättare sagt vad har de gjort med henne!?
Visst alla förändras i samband med framgång, men de flesta förändras på ett positivt sätt. Jag är jättebesviken på Tove att hon går med på detta, det känns inte alls som den Tove vi fick lära känna under Idoltiden som jag tyckte var så bra.
Nu är hon precis som alla andra nyblivna stjärnskott. Man hade lika gärna kunnat klistra in Britney Spears huvud och alla hade trott att det var hon.
Nej detta gillar jag inte, tillbaka med den RIKTIGA Tove!    

Tvättsöndag

Söndag idag, och det innebär att det är min sista lediga dag på min lilla mini-semester!? Nej nej jag vill nte att den ska vara slut och jag vil inte gå tillbaka till jobbet! Fast på något sätt så tror jag att det kommer att kännas jättebra när jag väl har kommit tillbaka till jobbet, så att man kommer inte i lite rutiner igen .. Just nu går jag och lägger mig när jag är trött och vaknar utan väckarklocka och gör allt i min egen takt utan att behöva tänka på vad klockan är ! Så ska livet vara! :D
Fast jag är är väldigt glad att jag inte ska börja plugga iaf, tänk att gå tillbaka till skolbänken, nej tolv år av skolgång räcker bra för min del! Och tänk att inte få någon lön och behöva ta lån för att kunna plugga? Det förstår jag inte riktigt, man ska väl inte behöva sänka sin livsstandard för att skaffa en utbildning så att någon annan vill ha en på arbetsmarknaden? Men det är så det funkar så det är väl bara att rätta sig in i ledet :P
Idag är en Tvätt söndag för min del, jag sprang ner till källaren och snodde åt mig tvätt-akuten. Jag behövde tvätta mina arbetskläder som var dränkta i kycklingbakterier och grillkrydda, ush! En sak är då säker! Att om jag någonsin vinner på lotto (som jag inte spelar på ) Så ska jag anställa en städare/tvättare! 

Filmkväll i snygga soffan!

Nu sitter vi alla tre på rad i soffan, Jag Richard och Alexandra. Vi ser ut som de tre små aporna, ni vet de tre som sitter på rad i små statyer, en döv, en blind och en stum! Hahha undra vilken jag skulle vara ? Den döva tror jag , jag lyssnar bara på det jag vill höra :D En väldigt bra egenskap! Eller inte !
Det var någon film som gick på Tv som vi skulle se på , "Min Brors Flickvän" hette den nog  :P
Hoppas att den är bra för jag är kanon trött och kommer antagligen att somna om den inte är jätterolig. 

PIIIIIIITE

Dagens kvällsmål blev Pite! Det var kanske inget 10 poängare men det var gott ändå! Det bästa var att det var så mysigt och pyssligt att göra det. Det är lite underskattat att "baka" mat elller vad man kallar det ! ^^Vi i Sverige typ steker allting eller kokar det, ganska tråkigt egentligen om man frågar mig .
Ska försöka hitta lite mer utländska och roliga maträtter att göra, Variera kosten eller vad man kallar det ...

Lördag

SKOR SKOR SKOR, jag älskar skor! Men det var ju ingen hemlighet! Jag har en hel hylla fylld med massa snygga partyklackar... får visa någon annan dag för just nu orkar jag inte.
Idag har jag införskaffat ett nytt par, ett par snygg höst skor med snygg kilklack. Jag blir egentligen lite för lång när jag har på mig dem. för Richard är ju inte så lång. Vi är egentligen lika långa men när jag har klackar så blir det ganska stor skillnad XD Men det gör inget, i like him anyway!
Blev även en snabbis till Ikea där det blev lunch. De hade billig kycklingfilé så vi slog till!

Bröllopsfotografen!

Idag är det dax för Richard att ge sig ut och foto bröllop igen :P Det är bra för då får vi småflickor leka ifred ^^
Haha nej men titta så fin han är, inte alla som är så finklädda på jobbet :)                                                             

Spakväll!

Jag och Alexandra fick för oss att vi skulle ha en "mini-spakväll" ikväll!
Man måste ju passa på nu när vi har tid tillsammans att göra alla typiska tjejsaker. Jag lovar att det inte blir samma sak att försöka få Richard att lägga ansiktsmask och göra manikyr? Nej, sådant har man tjejkompisar till!
Vi såg ut som två mongon men det var det värt för nu är vi lena som barnrumpor!

Chilli!

Vi hann även inom till Chilli-butiken en sväng! Hade kvar presentkort som jag har haft alldeles för länge och idag var det dax att göra sig av med dem  :)
Fick med mig lite bordstabletter, ljushållare och en kanon mysig filt :) Sitter invirad i den just nu! Har dock en känsla av att Richard kommer att norpa åt sig den på kalla vinterkvällar så det kommer att sluta med att jag får köpa en till honom också:)

ShoppingFredag!

Har spenderat dagen nere på stan med massa välbehövlig shopping! Om min plånbok hade varit tjockare så hade alla affärer varit tomma och min garderob överfull! Men som tur är så blev inte fallet så.
Blev en väldigt god Cupido-sallad till lunch. Det är typ Richards favorit lunchställe  och nyttigt också! Härligt att kunna bestämma sin egen sallad och vad som ska vara i! Sådana nymodigheter finns det då inte i Halmstad!
Fick med mig lite snygga saker hem iaf. Blev en svart enkel klänning, några linnen och lite smink! :)

Snygging

Igår var Richard hos frisören:) ÄNTLIGEN!!!!
Titta så snygg han blev!

Torsdag

Dagen spenderades på Gränby Centrum med min bästa vän! Kändes bra att slippa gå runt själv i affärerna , plus att jag hade smakråd!? Inte varje dag det inte!
Nu har vi iaf kommit hem till lägenheten och har precis ätit klart. Det blev fisk, potatis och min älskade rödlökssås! Mumms!
Ikväll blir det bara massa film mys med chips och dip!
NU
Alexandras känslor blev sårade när hon skulle hacka lök! Mycket roligt! (tyckte jag iaf ) :)

ALEXANDRA!!!

Nu ska jag springa ner på stan och möta upp Alexandra på stationen! JIPPIE!
Hon ska bo här hos mig fram tills på Söndag! Vi ska hitta på massa roliga saker, man får ju passa på nu när man har kvinnligt sällskap för en gångs skull!

Jennies 2 minuters lunch!

Jag har för en gångs skull lagat lunch till mig själv idag! Blev halvfabrikat så att det ryker om det! Jag tycker att det känns onödigt att laga mat till bara mig, så detta hör till ovanligheterna ska ni veta! 
Det blev mos, köttbullar och sås!  Väldigt ambitiöst!

Drömmar

Igår komen katalog hem som vi hade beställt från kinaresor och indag fick jag tid att titta igenom den! Så kul!
Jag har nu iaf hittat min absoluta drömresa, helt klart!
Först flyger man till Peking och är där i en vecka typ. Då har man en guide med sig som tar med en till många stora sevärdheter och annat spännande. När man är klar där så flyger man vidare till en ö som heter Hainan som ska vara som Kinas hawaii!
Här bor man i fem nätter och lever paradisliv på lyxhotell! Det gillar vi! Fast smakar det så kostar det ca 15 00 per person för elva dagar. Jag ska börja spara nu, för jag ska få med mig Richard på denna resan om jag så ska dö på kuppen!
Jag googlade upp lite fina bilder på stället och det gör en ännu mer sugen på att åka!

Grr

Richard har pratat i telefon verkligen hela morgonen!!!
Man kanske skulle upprätta Iphone-fria timmar, det tycker jag verkar som en bra idé!

Onsdagsmorgon!

Godmorgon! Nu har jag vaknat och käkat frukost, det blev en väldigt skön sovmorgon idag men det var jag värd! Det var en lång och tuff dag på jobbet igår, jobbade 8-23.30 ?! Vi skulle inventera butiken. Jag tyckte det var ganska mysigt att inventera fast den sista halvtimmen kunde jag ha varit ute!
När vi var klara i affären så var Richard snäll och hämtade upp mig och köpte cheeseburgare till mig! Naw! jag är glad att jag slapp cykla hem för jag var både trött och det var mörkt!
Idag är det sista dagen på jobbet innan min lila mini-semester, det ska bli skönt! Förhoppningsvis så kommer Alexandra och kanske Carl upp och hälsar på mig. :) Blir väl lite shopping och god mat! Hoppas!

RSS 2.0